Onze

Flowmundo
Digital Academy.

Wij leiden op en ontwikkelen volgens het T-shape model.

Onze digital marketeers krijgen allemaal trainingen binnen de Flowmundo digital academy en houden zo hun kennis up-to-date. Door de focus zowel op inhoudelijke kennis en kunde te richten alsop persoonlijke ontwikkeling krijgen we internet marketeers die het verschil kunnen maken. Wij leiden op volgens het T-shape model. Het creëren van T-shapers wil zeggen dat we ze breed opleiden in specialisaties. Wij leiden onze digital marketeers in de volgende gebieden op.

Digital Strategy

Volgens de internetscorecard 3.0 theorie zijn al onze digital marketeers in staat om uw organisatie doelstellingen om te zetten in een digital marketing strategie.

Traffic verhogende activiteiten

Het verhogen van de traffic naar uw website door het toepassen van SEO, SEA of andere trafficverhogende activiteiten. Waarbij het naast het aantal bezoekers zeker de kwaliteit van de bezoeker net zo belangrijk is.

Conversie verhogende activiteiten

Je gebruiksvriendelijkheid of je user experience verhogen en dan met dezelfde bezoekers meer rendement maken. Daar gaat het om bij conversieverhoging.

Rapportages

Onze digital marketeers zijn in staat om op basis van de digital strategie periodiek het management van duidelijke en begrijpbare rapportages te voorzien.

Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkeling zit niet alleen in kennis maar ook in persoonlijke groei!

Bij Flowmundo vinden we het belangrijk dat je groeit als mens zijnde. Dat betekent niet dat je alleen maar in kennis en kunde groeit, maar ook persoonlijke groei doormaakt. Daarom leggen we binnen de Flowmundo digital academy ook veel nadruk op dit aspect. Wij geloven erin dat persoonlijkheden het verschil maken bij organisaties. Persoonlijke groei gecombineerd met kennis en kunde is waar wij in geloven en naar handelen.

Autodidactisch0

Communicatief0

Assertief0

Analytisch0

De vakinhoud van onze digital marketing opleiding!

SEO (Search engine optimization)

Het organisch gevonden worden in de zoekmachines. Welke algoritmes spelen er en hoe kunnen we optimaal gebruik maken van de mogelijkheden.

SEA (Search engine advertising)

Betaald adverteren in de zoekmachines. Het optimaal inrichten van de campagnes op basis van data en marketing automation voor een zo goed mogelijke ROI.

Google Analytics

De data uit Google Analytics zo goed analyseren dat je alle campagnes kunt bijsturen in dienst van de strategie. Daarnaast het maken van de juiste management rapportages.

Display & Social advertising

Het betaald adverteren met visuele banners op het internet. Op basis van data bij de juiste doelgroep zichtbaar worden en op die manier de juiste  traffic naar je website krijgen.

Conversieoptimalisatie

Meer rendement maken met dezelfde bezoekers. Gebruiksvriendelijkheid verhogen door A/B testing, mousetracking en het gebruik van andere specialistische tools.

Social media beheer

Content is king! Relevante content maken voor de juiste doelgroep om zo naamsbekendheid, inhoudsbekendheid en imago te bouwen. Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en LinkedIn, ze horen er allemaal bij. 

E-mailmarketing

Het versturen van digitale nieuwsbrieven kan een van de krachtigste middelen zijn binnen de digital marketing, mits goed ingezet! E-mailmarketing gecombineerd met data en marketing automation om meer rendement te maken.   


Vrijblijvende afspraak?

Wil je kijken wat Flowmundo voor je kan beteken? Kijken hoe wij je digitale handjes en voetjes kunnen zijn? Kijken hoe we je business kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.

Vragen of vrijblijvend kennismaken?